Partners

ESET-ResellerESET is een genomeerd beveiligingsbedrijf uit Bratislava, Slowakije met vestigingen in Nederland maar ook in San Diego, Buenos Aires, Praag, Krakau en Singapore.
De consumentenbond heeft de Anti-Virus en beveiligingsproducten van Eset meermaals als Beste Koop aangeprezen. Computersupport Nederland is geautoriseerd reseller.
Keurmerk PCdokters voor professionele computer(hulp)bedrijven.Keurmerk PCDokters.
Stichting PCDokters is een keurmerk voor professionele computer(hulp)bedrijven.
Computersupport Nederland is geaccrediteerd en voldoet volledig aan alle eisen om het keurmerk te mogen dragen.
Meer informatie: www.pcdokters.nl
Microsoft Parter voor Windows, Office en Servers producten en diensten.We zijn reeds jaren geregistreerd partner van Microsoft. Dit stelt ons in staat om nieuwe Microsoft producten en cloud diensten steeds in een vroeg stadium te evalueren, nog voordat deze voor het publiek beschikbaar komen. Daarnaast blijven we middels de technische workshops en bootcamp sessies van Microsoft steeds actueel qua kennis en ervaringen qua productkennis van o.a. Microsoft Windows, Office en Server producten.
Erkend partner van Stella Data ReveroveryComputersupport Nederland is erkend partner van Stellar Data Recovery.
Stellar behandelt in de eigen laboratoria meer dan 15.000 data recovery opdrachten per jaar en heeft een succespercentage van > 95% op volledig herstel van gegevens.

In geheel Nederland maakt Computersupport Nederland gebruik van de diensten van regionale partners.
Alle partners zijn ervaren en professionele computerbedrijven waar deskundige IT experts graag de tijd voor u nemen.
CompuKeur is het IT keurmerk voor professionele en ervaren ICT bedrijven welke voldoen aan de strenge eisen van het CompuKeur keurmerk. Het CompuKeur keurmerk wordt onder streng toezicht uitgereikt aan bedrijven welke voldoen aan de hieraan gestelde criteria. Een erkend keurmerkhouder is herkenbaar het logo op de website mits dat gelinkt is naar de unieke bedrijfspagina van de betreffende deelnemer / keurmerkhouder waar het certificaat van deelname wordt weergegeven.

Contact to Listing Owner

Captcha Code